Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Vrijwilligerswerk volgens de regels van de kunst 

Voor de vrijwilligerswerking van ons ziekenhuis werken we samen met verschillende vrijwilligersorganisaties zoals Present, Kom op tegen Kanker, De Witte Roos, … Als ziekenhuis bieden wij onze vrijwilligers een leuke uitdaging, een tof team van vrijwilligers en professionelen, en een verzekering tegen ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid tegen derden. Jaarlijks organiseren wij ons vrijwilligersfeest waar alle vrijwilligers letterlijk in de bloemetjes gezet worden. 

Als vrijwilliger maak je bovendien niet alleen óns plaatje compleet, maar ook dat van onze patiënten. Je biedt hen een luisterend oor, maakt samen met hen een ontspannende wandeling of houdt hen gewoon even gezelschap. Eenvoudige taken voor jou maken een wereld van verschil voor de patiënten. Ben jij van nature positief ingesteld, empathisch en geduldig? Dan beschik jij over de juiste eigenschappen om als vrijwilliger mee te stappen in ons verhaal. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vrijwilligersverantwoordelijke Jill Cadorin via 011 33 95 51 of jill.cadorin@jessazh.be

Claim je plekje als vrijwilliger bij Jessa

Onze vrijwilligers in de verf gezet

“Ik ben teruggekomen als vrijwilliger, want ik kan dit warme nest niet missen.”

21 okt 2021

Vrijwilliger Jeannine Broekx kreeg er zelfs na haar carrière als verpleegkundige en stagebegeleider maar niet genoeg van Jessa. Meer lezen?

Lees meer

Zie jij jouw droomjob niet tussen bovenstaande vacatures opgelijst? Geen probleem! Meld je dan spontaan aan via onderstaande knop.

Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures?